miércoles, 14 de mayo de 2014
COCA DE IOGUR I POMA
Esta recepta en concret, que he fet últimament algunes vegades, i sempre ha sigut un éxit, he de dir que no és de ma mare, sino de ma tia Pepa, que no fa moltes coses de dolços, però.... les que fa.... les borda!!
Gràcies tia!
INGREDIENTS:
3 ous grans (les clares a punt de neu)
1 iogur natural
1 mesura del potet de iogur d’oli
2 mesures del potet de iogur de sucre
3 mesures del potet de iogur de farina
1 sobre de rent de la marca Royal
1 poma menuda
Canela i llima ratllada (opcional)
Montar les clares a punt de neu, afegir el sucre, i batre-ho tot, afegir els rovells, l’oli, i el iogur, i continuar batint.
Afegir la farina, la canela i la llima, i mesclar-ho amb una cullera.
Per últim afegir la poma a trocets finets i el rent. Mesclar-ho amb la cullera.
Guardar alguns trocets de poma per a decorar per damunt.
Posar-ho al forn en una llanda i paper de forn uns 45 minuts a 180 ºC.
mmmmm….mmmmm !!!!!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Jo l'he fet en nocilla ... vorem com ix.
ResponderEliminarAmb nocilla.... ¿com ha d'eixir? jejeje! per a xuplar-te els dits!!
ResponderEliminarTinc una recepta per ahí pendent de publicar amb nocilla i pasta fullada. Riquíssima també!