TAMBÉ ES POT PREPARAR AMB LA MITAT DE LA MIDA.
4 ous (clares a punt de neu)
4 llimonades (4 blanques i 4 blaves)
½ litre de llet
1 ½ got de sucre
1 ½ got d’oli
3 gots farina
1 got xocolate en pols
Montar les clares a punt de neu, afegir el sucre, i els rovells.
Afegir la llet i l’oli.
La farina i el xocolate.
Per últim les llimonades (primer les blanques, després les blaves)
Mesclar-ho tot i posar-ho al forn precalfat durant 40 minuts a 175 ºC dalt i baix sense ventilador.
Riquíssima !!!
Ara mateix em menjaria un troç, que ja és l'hora de berenar!
ResponderEliminarWapiblacky! Xe, què bo! Jo no sóc massa aficionada a la cuina però ja sé d'algú que'n prendrà bona nota! Un bloc molt alegre! Felicitats!
ResponderEliminarFelicitats per el blog, Wapi :-)
ResponderEliminarAcabe de veure que ma mare té una carpeta a l' ordinar familiar amb 248 receptes de rebosteria. Si vols, te'n passe el contingut en un arxiu .zip
Super boooo!!!
ResponderEliminarUmmm....! Estarà boníssima! Prenc nota!
ResponderEliminarA vore quan la provem!!!
ResponderEliminar