domingo, 18 de mayo de 2014

TRES XOCOLATES



INGREDIENTS:
1 paquet de galletes (María Dorada) i mantega.
1 litre de nata (dividir en 3 parts iguals)
3 sobres de quallada
100 gr. de xocolate blanc
100 gr. de xocolate amb llet
100 gr. de xocolate pur

           
PREPARACIÓ :

BASE : es molen les galletes, es derreteix la mantega al microones i es mescla fent una pasta que s’aplana en la base del motle amb una cullera.
XOCOLATE BLANC: Posem 1 part de nata al foc amb el xocolate blanc, quan es derretisca afegim un sobre de quallada diluida amb un poc de llet.  Mesclem tot bé i ho aboquem damunt de la capa de galletes.  Ho posem al frigorífic per a que solidifique.
XOCOLATE AMB LLET I PUR:  es seguix el mateix procediment que en el blanc.

NOTA:  el motle ha de ser desmoldable.

Sempre és un èxit! 


No hay comentarios:

Publicar un comentario