INGREDIENTS:
1 paquet de galletes (María Dorada) i mantega.
1 paquet de galletes (María Dorada) i mantega.
1 litre de nata (dividir en 3 parts iguals)
3
sobres de quallada
100 gr. de xocolate blanc
100 gr.
de xocolate amb llet
100 gr. de xocolate pur
PREPARACIÓ :
BASE : es molen les galletes, es derreteix la mantega
al microones i es mescla fent una pasta que s’aplana en la base del motle amb
una cullera.
XOCOLATE BLANC: Posem 1 part de nata al foc amb el xocolate
blanc, quan es derretisca afegim un sobre de quallada diluida amb un poc de
llet. Mesclem tot bé i ho aboquem damunt de la capa de galletes. Ho posem al
frigorífic per a que solidifique.
XOCOLATE AMB LLET I PUR:
es seguix el mateix procediment que en el blanc.
NOTA: el motle ha de
ser desmoldable.
Sempre és un èxit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario