INGREDIENTS:
1 làmina de pasta fullada
crema pastissera
2 pomes
mermelada d'albercoc
Extendre la làmina de pasta fullada sobre la superficie que anem a utilitzar. Pot ser un modle rodó desmoldable.
Punxar-la i posar-la al forn precalfat durant uns 7 minuts.
Per a fer la crema pastissera necessitarem
1/2 litre de llet
3 rovells
1 ou
75 grams de sucre
40 de maicena
una rameta de canela
la corfa d'una llima
Posarem al foc la llet, reservant una taceta de la llet on desfarem els rovells i l'ou.
Calfarem la resta de la llet junt amb el sucre i la farina, la llima i la canela i menejar continuament i quan comence a bullir afegir el contingut de la taça. I mantindre al foc fins que comence a espesar.
Ho abocarem sobre la pasta fullada i decorarem amb els trocets de poma.
Posar-ho al forn durant uns 10 minuts a 180 ºC.
Quan estiga, ho traurem de forn i posarem la mermelada d'albercoc per damunt i podem decorar amb una fulleta de menta.
No hay comentarios:
Publicar un comentario